Scroll Top

Sinfon predstavio LiveU na sajmu medija Media Market 2018

Sajam medija, komunikacija i marketingaMedia Market, održan je i ove godine u hali 3 Beogradskog sajma od 24. do 28. oktobra.
Među izlagačima su se našli najveći izdavači dnevnih novina i magazina, radijske i TV kuće, internetska, specijalizovana i regionalna izdanja, novinarska udruženja i agencije, kao i druge organizacije iz oblasti medija i tržišnih komunikacija.
SINFON je u svojstvu zvaničnog distributera LiveU za Srbiju predstavio više uredjaja namenjenih za siguran prenos TV slike uživo sa terena. Predstavljeni su popularni “rančevi“ – enkoderi najnovije generacije koji podržavaju 4K rezoluciju i HEVC  (H.265) ali i uredjaji namenjeni YouTube-erima, blogerima i drugim emiterima koji koriste Internet za kontakt sa svojom publikom. Posetioci su mogli na štandu Sinfon-a da vide enkodere LU600, LU500, LU200E kao i LU-SOLO, server LU2000 ali i softverska rešenja namenjena smart uredjajima.
Izložena rešenja privukla su pažnju medijskih profesionalaca, TV stanca ali i drugih posetilaca koji su zainteresovani za upotrebu opreme za različite primene. Vojska, policija, vatrogasci, specijalizovane službe pa i pojedinci – svi su zainteresovani za rešenja koja omogućavaju prenos videa ili podataka sa terena ili u pokretu.

Related Posts