Scroll Top

Polisa Privatnosti

Sinfon d.o.o Beograd, Srbija, u daljem tekstu pružaoc informacija, predstavlja web sajt koji se bavi regionalnom distribucijom informaciono-komunikacione opreme i softverskih rešenja, kao i i svim relevantnim informacijama u vezi sa njima.

Sajt koristi Google Analitiku u svrhu praćenja posećenosti web sajtu. Svi podaci koji se prikupljaju o posetama web sajtu ostaju samo administratoru i koriste se samo za svrhu praćenja poseta web sajtu i unapređivanja korisničkog iskustva na sajtu.

Svi koji su zainteresovani za oglašavanje ili saradnju sa kompanijom Sinfon d.o.o , mogu nas kontaktirati preko kontakt forme na sajtu, na ovom linku . Svi podaci koje primimo putem kontakt forme biće korišćeni isključivo u svrhe odgovora i pružanja informacija u vezi sa postavljenim pitanjima. Podaci neće biti deljeni sa drugim licima niti korišćeni na bilo koji drugi način osim za gore navedene.

Svako ko nas bude kontaktirao moći će u svakom trenutku da zatraži brisanje svojih podataka, za šta je potrebno samo da nam se obrati putem kontakt forme na stranici Kontakt, ili direktno na email adresu office(at)sinfon.rs

Zahvaljujemo vam se na razumevanju i poverenju.