Fuzioni splajseri Tumtec

Novi splajseri

Novi modeli u prodaji od 2019

Model FST-18S - FTTx splajser, ekonomičan, brz, kvalitetan, pouzdan, servis obezbedjen

Fuzioni splajse Tumtec

Model fuzionog splajsera Tumtec FST-18S poseduje 4 motora i napredno, aktivno, pozicioniranje vlakana prema omotaču. Brzina splajsovanja je 6-8 sekundi, kao i kod drugih Tumtec modela. Opremljen je preciznim i kvalitetnim Fibre Cleaver-om istim modelom koji se isporučuje i sa najjačim modelima namenjenim upotrebi na magistralnim vodovima i projektima.

Ovaj model je izradjen uz upotrebu komponenti Japanske proizvodnje, mehanike proizvedene uz pomoć Nemačke CNC tehnologije. Video sistem je najbolji dostupan na tržištu sa uvećanjem od 400 – 500 puta dostupnim sa duplim klikom na kolor LCD dijagonale 5” koji je osetljiv na dodir (touch screen). Procesor je 4-jezgarni, čip-set iz Koreje.

Model FST-83A - univerzalan splajser sa pozicioniranjem vlakana prema jezgru

Tumtec battery

Model fuzionog splajsera Tumtec FST-83A poseduje 4 motora i pozicioniranje vlakana prema jezgru “core to core”. Brzina splajsovanja je 6-8 sekundi, kao i kod drugih Tumtec modela. Opremljen je preciznim i kvalitetnim Fibre Cleaver-om istim modelom koji se isporučuje i sa najjačim modelima namenjenim upotrebi na magistralnim vodovima i projektima.

Ovaj model je izradjen uz upotrebu komponenti Japanske proizvodnje, mehanike proizvedene uz pomoć Nemačke CNC tehnologije. Video sistem je najbolji dostupan na tržištu sa uvećanjem od 400 – 500 puta dostupnim sa duplim klikom na kolor LCD dijagonale 5” koji je osetljiv na dodir (touch screen). Procesor je 4-jezgarni, čip-set iz Koreje.

Model V9 mini je fuzioni splajser sa 6 motora namenjen za precizno splajsovanje i radove na magistralnim vodovima

Fuzioni splajser

Model fuzionog splajsera Tumtec V9 mini poseduje 6 motora i sistem za pozicioniranje vlakana prema jezgru ”core to core”. Brzina splajsovanja je 6-8 sekundi, kao i kod drugih Tumtec modela. Opremljen je preciznim i kvalitetnim Fibre Cleaver-om istim modelom koji se isporučuje i sa najjačim modelima namenjenim upotrebi na magistralnim vodovima i projektima.

Ovaj model je izradjen uz upotrebu komponenti Japanske proizvodnje, mehanike proizvedene uz pomoć Nemačke CNC tehnologije. Video sistem je najbolji dostupan na tržištu sa uvećanjem od 400 – 500 puta dostupnim sa duplim klikom na kolor LCD dijagonale 4.3” koji je osetljiv na dodir (touch screen).

Model V9+ je vrhunski model namenjen projektima na magistralama preko 50km

Backbone splajser

Model fuzionog splajsera Tumtec V9+ je vrhunski, najbolji model , namenjen najzahtevnijim projektima. Poseduje 6 motora i pozicioniranje vlakana prema jezgru “core to core”. Brzina splajsovanja je 6-8 sekundi, kao i kod drugih Tumtec modela. Opremljen je preciznim i kvalitetnim Fibre Cleaver-om.

Ovaj model je izradjen uz upotrebu komponenti Japanske proizvodnje, mehanike proizvedene uz pomoć Nemačke CNC tehnologije. Video sistem je najbolji dostupan na tržištu sa uvećanjem od 400 – 500 puta dostupnim sa duplim klikom na kolor LCD dijagonale 5” koji je osetljiv na dodir (touch screen). Ćip-set iz Koreje.

A9 Fibre Cleaver - alat za sečenje optičkih vlakana

Tumtec A9 Fibre Cleaver

A9 je precizni Fibre Cleaver vrhunskog kvaliteta. Standardni je deo opreme Tumtec modela FST-18S, FST-83A, V9 mini i V9+

Sečivo sadrži 16 pozicija koje omogućavaju 48000 sečenja, i izradjeno je od tungsten čelika